08-94 87 77 kontakt@taklaggaren.se
byggare med attityd

Arga Takläggaren, för villaägare och företag

Arga Takläggaren verkar i hela Stor-Stockholm. Arga Takläggaren arbetar med takläggning, plåtarbeten, fasadrenovering och snickeri. Vi kan plåt och jobbar med allt från bandtäckning och takupor till fönsterbläck. Vi renoverar tak med taktegel, betongpannor, takpannor, eternit, plåt och koppar. Vi målar och tvättar tak och fasad. Vi byter fasadbekädnad, både puts och träpanel. Vi tilläggsisolerar väggar och tak för att förebygga mögel och fukt. Vi utför även nybyggnation och takhöjning. Vi vänder oss till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privata husägare med hög kvalitets - och miljömedvetenhet. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom tak och fasad. Med eget plåtslageri har vi möjlighet att ge ekonomiskt fördelaktiga helhetslösningar med större frihet i hur ni vill utforma erfastighet, alltid med fullständiga garantier. Vi har certifikat för Eternit och Heta arbeten.

Kundtrygghet, garanti och certifikat

För oss står kundens trygghet i centrum. Med många års erfarenhet av byggbranschen vet vi på Arga Takläggaren vad man ska tänka på när man ger sig in i ett byggprojekt som takomläggning, fasadrenovering eller plåtslagning. Vår målsättning är att vara bäst både vad gäller material, utförande och pålitlighet. Arga Takläggaren utför alltid jobbet vid överenskommen tidpunkt. Arga Takläggaren fakturerar alltid jobbet efter avslutande besiktning och alltid enligt offert. När du anlitar Arga Takläggaren får du aldrig några obehagliga ekonomiska överraskningar.
Vi är utbildade takläggare och plåtslagare med stor yrkeskunskap och erfarenhet. Vi vidareutbildar kontinuerligt vår personal och ser till att hålla oss i framkant med nya tekniker, material och tillvägagångssätt.

Arga Takläggaren lämnar givetvis 10 års Garanti!